SREBRNO JEZERO APARTMANI, SOBE I VIKENDICE

„Poseti Srebrno Jezero“ je portal koji ne poseduje sopstvene smeštajne objekte, već se na sajtu nalaze objekti naših saradnika. Svaki oglas sadrži kontakt vlasnika za rezervacije i informacije o slobodnim terminima.

Ukoliko ste u potrazi za smeštajem koji je u sistemu vaučera koje dodeljuje ministarstvo turizma, ispod naziva objekta imate informaciju da li je objekat u sistemu.

Rezervacijom bilo kog objekta, direktno preko vlasnika bez dodatnih provizija, ostvarujete BESPLATAN DIGITALNI VODIČ. Više informacija na stranici „Rezervacije„. Digitalni vodič je u obliku mini sajta, olakšaće vam putovanje i pomoći da bolje organizujete svoj odmor na Srebrnom jezeru.

PREPORUČUJEMO SLEDEĆE OBJEKTE:

KOMPLETNA PONUDA SMEŠTAJA:

SREBRNO JEZERO APARTMANI

Poslednjih godina Srebrno jezero je doživelo veliki turistički napredak, mnogi su uvedeli potencijal samog jezera i pozicije na granici sa Rumunijom u Istočnoj Srbiji. Ponuda Srebrno jezero smeštaja je sve veća iz godine u godinu, Srebrno jezero apartmani se grade sve više. Sada možete birati potpuno nove apartmane uz samu plažu ili u nekom daljem i mirnijem delu. Cena apartmana kreće se od 30€ na više po jednom danu.

SREBRNO JEZERO SOBE

Zbog izgradnje sve većeg broja vila i stambenih zgrada u kojima se uglavnom nalaze apartmani, Srebrno jezero sobe su u manjini. Sobe na Srebrnom jezeru možete pronaći u određenim vilama, hotelu ili privatnom smeštaju. Cena soba kreće se od 1000rsd na više po osobi.

SREBRNO JEZERO VIKENDICE

Srebrno jezero vikendice su tip smeštaja koji se svake godine sve više traži. U ponudi su vikendice/kuće koje se nalaze malo dalje od šetališta, ali vam pružaju potreban konfor. Posebna potražnja je za vikendicama koje se nalaze uz samo jezero i imaju sopstvenu plažu i sadržaje na vodi. Cena vikendica kreće se od 60€ na više po jednom danu.