Sportski Tereni na Srebrnom Jezeru

Srebrno jezero ima jako razvijen sportsko – rekreativni cenar koji obuhvata novootvorenu zatvorenu salu, 4 teniska otvorena terena sa šljakom koji su osvetljeni reflektorima, 4 otvorena košarkaška terena osvetljeni reflektorima, beach volley teren na samoj plaži takođe osvetljen reflektorom, prostor za vaterpolo na samom jezeru i čak 12 polja za igranje mini golfa.

Sala – Najnoviji sportski objekat čija je izgradnja završena 2019.godine. Nalazi se iza Hotela Srebrno jezero i kompleksa Teo4. Termini se naplaćuju.

Košarkaški tereni – Izgrađeni 2017. godine za potrebe košarkaškog kampa Teo4 čiji je vlasnik naš proslavnjeni košarkaški reprezentativac Miloš Teodosić. Nalaze se takođe iza Hotela Srebrno jezero i kompleksa Teo4. Termini se naplaćuju.

Pogled na košarkaške terene iz vazduha

Teniski tereni – Nalaze se na obali Dunava, udaljeni 500 metara od glavnog šetališta. U kompleksu se nalazi 4 ograđena terena sa šljakom i svlačionice. Termini se naplaćuju.

Pogled na teniske terene iz vazduha

Odbojka na pesku – Veliko Gradište je poznato po odbojkaškom klubu koji ima veliku istoriju i uspehe naročito u mlađim kategorijama. Pored dvoranske odbojke veoma je popularna i odbojka na pesku, a na ovom terenu se održava i Vip Beach Master turnir koji je najbolji u zemlji. Termini se ne naplaćuju.

Igrači na terenu za odbojku na pesku

Mini golf – Nalaze se u okviru „Marine“ u kojoj se nalazi brod „Silver Star“ i mnogo drugih privatnih čamaca i brodića. Termini se naplaćuju.

Pored sportskih terena postoji biciklistička i staza za trčanje duž obale Dunava u dužini od 2.7 km a počinje od marine na Srebrnom jezeru i završava se u Velikom Gradištu. A pored svega navedenog na jezeru postoje i pedaline, cene se kreću oko 300din pola sata i 500din sat vremena.

Pogled na terene za mini golf

Za ljubitelje vodenih aktivnosti pored samog jezera na raspolaganju vam je i aqua park Silver Lake koji je izgrađen 2011. godine.