Rezervacije

Hvala vam što posećujete naš portal i što rezervišete smeštaj na Srebrnom Jezeru baš preko nas. Mi to znamo da cenimo, zato smo specijalno, samo za goste našeg portala, pripremili razne pogodnosti. Samo preko nas prilikom rezervacije možete ostvariti besplatan plan putovanja i popuste u mnogim objektima i sadržajima na Srebrnom Jezeru i bližoj okolini.

Ukoliko želite da ostvarite ove povoljnosti, izdvojite malo vremena i pročitajte ovaj tekst pažljivo do kraja.

Pre svega, želimo da napomenemo da mi kao portal ne posedujemo smeštajni objekat, sve rezervacije vrše se direktno preko vlasnika. Kontakt podaci vlasnika nalaze se unutar profila smeštajnih objekata.

KAKO DOBITI VAUČER I PLAN PUTOVANJA?

Kako bi ostvarili povoljnosti koje ćemo navesti u nastavku, potrebno je da:

 • rezervišete bilo koji smeštaj koji se nalazi u ponudi našeg portala sa stranice “Smeštaj
 • rezervacije vršite direktno preko vlasnika, pozivom na broj telefona koji se nalazi u okviru svakog oglasa
 • kada dogovorite sve detalje i potvrdite vlasnicima rezervaciju, na dnu ove stranice nalazi se kontakt forma koju trebate popuniti

Kada popunite kontakt formu dobićete dalja uputstva. Svaka rezervacije biće proverena sa vlasnicima objekta dva dana pred vaš dolazak i tek nakon provere dobićete pristup planu putovanja, a vaučere preuzimate po dolasku na Srebrno Jezero.

PONUDA SMEŠTAJA

Pogledajte ponudu smeštaja sa našeg portala i rezervišite direktno preko vlasnika bez dodatnih provizija.

PLAN PUTOVANJA

Sve o Srebrnom Jezeru i okolini na jednom mestu

Svako ko rezerviše smeštaj preko našeg portala dobija besplatno PLAN PUTOVANJA. Ovaj plan dobijate u online formatu, poput mini sajta, i možete ga otvoriti putem linka koji ćemo vam poslati i pogledati preko bilo kog uređaja, ukoliko na tom uređaju imate internet.

U dokumentu “PLAN PUTOVANJA" nalaze se sve informacije koje su vam potrebne za dolazak na Srebrno Jezero. U njemu ćete naći sve, tako da ne morate dodatno pretraživati infomacije po internetu i gubiti vreme, jer ćete sve imati na jednom mestu:

 • Kako doći do Srebrnog Jezera autobusom ili kolima
 • Šta možete obići u putu do Srebrnog Jezera, ukoliko putujete kolima
 • Sve o Srebrnom jezeru i sadržaju koji se nalazi na jezeru
 • Predlozi restorana, ponuda hrane i pića
 • Predlozi za izlete
 • Sve o znamenitostima koje možete obići tokom boravka na Srebrnom Jezeru

Dokument “PLAN PUTOVANJA" je online u vidu mini sajta i zatvorenog je tipa, pristup sadržaju mogu imati samo gosti koji rezervišu putem našeg portala i koji popune kontakt formu koja se nalazi na dnu ove stranice. Nakon što vam damo pristup, klikom na link koji ćemo vam poslati, moći ćete videti plan putovanja.

U formularu na dnu stranice imate polje za unos email adresa za pristup dokumentu, potrebno je uneti email kojim ste prijavljeni na pretraživaču. Po rezervaciji možete dobiti maksimalno 3 pristupa za 3 različita email-a.

Pristup dobijate dva dana pred dolazak, a pristup ćemo vam ukinuti dan nakon predviđenog povratka sa Srebrnog Jezera.

VAUČER SA POPUSTIMA

Popusti i povlastice u mnogim objektima

Pored plana putovanja, svako ko rezerviše putem našeg portala dobiće i VAUČER SA POPUSTIMA. Na Srebrnom Jezeru mi smo jedini koji svojim gostima obezbeđujemo popuste u toliko objekata i dodatnih sadržaja.

Vaučer je u obliku kartice (kao na slici), dobijate jednu karticu po rezervaciji koju morate pokazati kako bi ostvarili popust. Skeniranjem QR koda koji se nalazi na kartici ili ručnim upisivanjem linka koji se takođe nalazi na zadnjoj strani kartice, dobićete spisak svih objekata i dodatnih sadržaja kod kojih smo obezbedili popuste.

Pomoću vaučera možete ostvariti popuste na:

 • iznajmljivanje pedalina
 • korišćenje gumenog grada na vodi
 • iznajmljivanje bicikala
 • iznajmljivanje električnih trotineta
 • iznajmljivanje daske za veslanje
 • kupovinu italijanskog sladoleda
 • vožnju čamcem kod Golubačke tvrđave
 • vožnju čamcem kod Ramske tvrđave
 • ulazak u Ramsku tvrđavu

Vaučer preuzimate prilikom dolaska na Srebrno Jezero, a na kartici će biti naznačen vremenski period vašeg boravka na Srebrnom Jezeru i samo u tom periodu moći ćete da koristite popuste.

PRIJAVITE SE

Ukoliko ste rezervisali putem našeg portala

Ako ste rezervisali i sve dogovorili sa vlasnikom smeštaja koji se nalazi u ponudi našeg portala, možete popuniti formular. Kada popunite formular, dobićete automatski email sa daljim uputstvima.

Želimo još jednom da napomenemo, kako bi imali pristup planu putovanja, potrebno je da nam pošaljete email adrese preko kojih ste prijavljeni na pretraživaču (google chrome, mozilla, safari) telefona ili uređaja preko kog želite da otvorite dokument. U suprotnom nećete moći da vidite sadržaj.